Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Pál Feri atya - A szorongástól az önbecsülésig


Tokaj Fesztiválkatlan

2019. június 15. 18:00

Pál Feri atyát számtalan díjjal jutalmazták: Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt, Príma díj, MOB Fair Play Életműdíj.

„Nagyon fontos számomra, hogy mindenki számára érthető és használható legyen az előadásom, ami majd inkább a segítő, a mentálhigiénés szakértő szerepéből szólal meg június 15-én.” – árulta el Pál Ferenc, utalva ezzel arra, hogy a gazdag szakirodalomi ismeretek, kutatások bemutatásán túl közvetlen, humoros stílusban prezentálta mondandóját Tokajban. Előadásának címe: A szorongástól az önbecsülésig Az önbecsülés az emberi élet egyik alapértéke. Általa vagyunk jóban önmagunkkal, érezhetjük jól magunkat a bőrünkben, és lehetünk érdekes társaság magunk számára. Az önbecsülés tesz alkalmassá arra, hogy megfelelő társat találjunk magunknak, akivel kölcsönös meghitt kapcsolatban lehetünk. A megfelelő önbecsülés segít megvédeni magunkat, és nem engedi, hogy rosszul bánjanak velünk. Megalapozza a hiteles kommunikációt, és alkalmassá tesz az együttműködésre érzelmileg nehéz helyzetekben is.